Welkom bij Vedisan

Welkom bij Vedisan, uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw centrale verwarming en snelle pechverhelping in Lier en omstreken. Gevestigd in Emblem bij Lier, bieden wij hoogwaardige service en maatwerkoplossingen om uw verwarmingssysteem optimaal te laten functioneren. Onze klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring maken ons tot een betrouwbare keuze voor al uw verwarmingsbehoeften.

Professioneel Onderhoud van Uw Centrale Verwarming

Regelmatig onderhoud van uw centrale verwarming is essentieel voor een efficiënte werking en een langere levensduur van uw installatie. Bij Vedisan bieden wij een grondige onderhoudsservice die voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en veiligheidsnormen. Onze onderhoudsdiensten omvatten:

 • Controle en reiniging van de ketel
 • Inspectie van de leidingen en radiatoren
 • Afstellen van de verwarmingsinstallatie voor optimale prestaties
 • Voorkomen van storingen door vroegtijdige detectie van problemen

Snelle en Betrouwbare Pechverhelping

Een onverwachte storing aan uw verwarmingssysteem kan zeer ongemakkelijk zijn, vooral tijdens de koudere maanden. Vedisan biedt snelle en betrouwbare pechverhelping om u zo snel mogelijk weer comfortabel te laten wonen. Onze ervaren technici staan klaar om elke storing efficiënt en effectief op te lossen. Wij bieden:

 • Snelle diagnose en reparatie van problemen
 • Vervanging van defecte onderdelen
 • Advies over preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen

Waarom Kiezen voor Vedisan?

 • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de verwarmingssector, bieden wij deskundig advies en vakmanschap.
 • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat voorop. Wij luisteren naar uw wensen en leveren maatwerk dat aan al uw verwachtingen voldoet.
 • Regionale Service: Als lokaal bedrijf in Emblem bij Lier, bieden wij snelle en betrouwbare service in uw regio.
 • Hoogwaardige Afwerking: Wij staan garant voor een afwerking van de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het project.

Vraag Vandaag Nog een Onderhoud Aan!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verplichte tweejaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarming of snelle pechverhelping? Bezoek onze website Vedisan voor meer informatie en vraag eenvoudig een onderhoud aan via ons aanvraagformulier voor een onderhoud. Laat u eveneens inspireren door de foto's van onze afgeronde projecten en ontdek waarom zoveel klanten kiezen voor Vedisan.

Contacteer Ons Vandaag Nog!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service van Vedisan, uw specialist in CV onderhoud en pechverhelping in Lier.

Diensten

Badkamerrenovaties

Vedisan verzorgt zowel kleine als grote sanitaire herstellingen en complete badkamerrenovaties. Wij bieden maatwerk dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Lees meer en bekijk onze inspirerende foto's.

Sanitaire installatie

Vedisan verzorgt al je sanitaire installaties met oog voor detail en kwaliteit. Van wc's en lavabo’s tot douches en baden, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer en bekijk onze inspirerende foto's.

Centrale verwarming

Vedisan plaatst energiezuinige verwarmingssystemen, zoals moderne gasketels en warmtepompen, en verzorgt de volledige aansluiting van radiatoren tot vloerverwarming.

Lees meer en bekijk onze inspirerende foto's.

Onderhoud

Vedisan verzorgt het verplichte tweejaarlijkse onderhoud van je verwarmingsketel en biedt snelle pechverhelping bij storingen.

Lees meer over onderhoud en pechverhelping.

Winwedstrijd EK 2024

*Actie onder voorwaarden

Vernieuw je oude ketel

Officiƫle verdeler van

Daalderop
Vaillant